Blevaskeriet
IDÉEN       PRODUKTERNE       BESTILLING & LEVERING       BLEVIDENSKAB       KONTAKT       OM OS

 
Blebuks fra Mothercare
Vi lejer bleer ud og sælger blebukser

Bleerne kører vi ud til din private adresse i portioner, henter dem igen og vasker dem på 95 grader i en industrivaskemaskine med et skånsomt, Svanemærket vaskemiddel.

Blestoffet er indkøbt hos Tøjbamsen. Bleerne er hvide og fremstillet af 100% bomuld. Vi låner dem ud og tilbyder dig udbringning og afhentning pr. uge for:

150 kr. for 70 bleer (2-5 kg) 
140 kr. for 60 bleer (3-6 kg)
130 kr. for 50 bleer (5,5-9 kg)
120 kr. for 45 bleer (9 kg+)

Ved tvillinger gives en rabat på 33 %.

Når du første gang bestiller bleer hos os, betaler du et depositum på kr. 100. (se mere under Bestilling & levering). Du kan også købe tur-bleposer, som kan indholde brugte bleer og lægges i blespanden.

Blebukserne er fra firmaet Mothercare og findes i fire størrelser. De er markeret med fire farver, som går igen på de fire størrelser bleer, som vi selv har klippet og syet til, så de matcher bukserne.

Blebukserne koster 58 kr. pr. stk. Det er babys vægt, som bestemmer buksestørrelsen: Ca. 2-5 kg (rød), ca. 3-6 kg (orange), ca. 5,5-9 kg (lilla) og 9 kg+ (turkis).

Den mindste buks har en lille udskæring, som tager hensyn til den sarte navle.

Vi anbefaler, at du køber to par blebukser i den aktuelle størrelse, og ét par i næste. Bukserne skylles nemt op og tørrer hurtigt.

Blevaskeriet v/Jeanet Mortensen   ·   Telefon: +45 4182 0214   ·   E-mail: jm@blevaskeriet.dk