Blevaskeriet
IDÉEN       PRODUKTERNE       BESTILLING & LEVERING       BLEVIDENSKAB       KONTAKT       OM OS

 
Blebukserne fås i fire størrelser med hver deres farvemarkering
 

 
Hver ble er syet med den farve, som passer til blebuksen
Vi leverer og henter bleerne

I ugens løb kan du bestille via mail. Dog senest frem til mandag aften. Når du har overført beløbet for din bestilling fra din netbank eller via MobilePay til Blevaskeriet, reg. nr: 4065 - konto nr: 4065775972, sender vi dig en bekræftelse pr. mail på beløbet, bestillingen og leveringsdatoen. Det nemmeste for begge parter er, at du blot anvender dit telefonnummer som identifikation på din netbankbetaling.

Bleer og andre produkter leverer vi i en hvid plastpose, som du kan bruge til brugte bleer og returnering. I posen ligger en frisk-luft-pad med æteriske olier, som du kan lægge i blespanden. Du får en ny hver 5. uge. Når du modtager de rene bleer, kan du tømme posen og anbringe den i en blespand med låg. Så den er lige til at tage op og stille frem, når vi henter de brugte bleer.

De to første gange leverer vi det fulde antal bleer i størrelsen. Derefter leverer vi et antal, som svarer til de brugte bleer, vi har fået tilbage. Når du skifter blestørrelse, lægger du blot alle rene og brugte bleer i returposen.

For at holde rede på bleerne, fører vi et "bleregnskab". Når du første gang bestiller hos os, betaler du et depositium, som vi returnerer, når vores aftaler hører op og vi afslutter bleregnskabet. Hvis du har mistet bleer undervejs, modregner vi med 10 kr. pr. stk.

Blevaskeriet v/Jeanet Mortensen   ·   Telefon: +45 4182 0214   ·   E-mail: jm@blevaskeriet.dk